Quiz 0703 – Resultat

For helvede da osse! – det emne lå jo lige til højrebenet, men Silas, Nicole Kidmans Cameltoe, Olsen banden og musikken kostede og der var for lidt nøgne piger!

Efter lørdagens indtagelse af mojitos (og sæbe), var Røvkassen kun i stand til at stille 1 (et, one, uno!) arbitrært hold bestående af: Ingafærblær, Dorte K., Den Lille Tysker, Random og New Kid: Hel(g)e

Aftenens tena: Cigaretter, whisky og nøgne piger (Doh!)

Aftenens resultat
03. Røvkassen – nu med New Kid: 11½ + 8 + 13 = 32½
02. Frk. Homriis (blablabla): 13 + 9 + 11 = 33
01. EjnerX – nu med New Kid: 13 + 10 + 11½ = 34½

Røvkassen lagde lidt løst ud i første runde og evnede ikke at hente pointene ind i de efterfølgende runder: Generelt var vi gode til whisky og sport (hvad vi ikke ved om kunstskøjteløb er ikke værd at vide!) og den Lille Tysker genkendte uden problemer Pamela Andersons bryster. Dorte K kan sin Ove Sprogø, og Hel(g)e rykkede totalt på Princemærker og Olsen twins og skaffede vigtige pont i runde 3. Ingafæblær imponerede igen med sin geografividen. Der blev samarbejdet godt om Tintin og Jenna Jamison.

Trods flere fatale fejlskud, kunne vi dog glædes over fine tegninger af både bryster og cameltoes. Det skal også bemærkes, at fadølsanlægget var brudt sammen så vi måtte nøjes med flaskeøl hele aftenen, hvilket brød koncentrationen…

venstre forben!

Og jo, hvis man kigger godt efter, så er der altså en nøgen mand på pakken!

Status: 2 point fra sejren – men bemærk hvordan det endelig lykkedes EjnerX med uvurderlig hjælp fra New Kids Bob at få en kugle i kassen. Og således er vores mission lykkedes!

Aftenens sange: Whisky in the Jar – Metallica, ???? – The Hooters, Living next Door to Alice – Smokie

Forhåbentlig kan vi allerede næste onsdag den 04.marts (runde 4) møde lidt mere talstærkt op – så giver Røvkassen nok en øl søndag den 08.marts!

Random – ‘når jeg siger det lyder som James Hetfield, så mener jeg det altså’…

Note: aftenens griner: Frk Homriis (blablabla) ser åbenbart ikke kunstskøjteløb: hvem har måske hørt om en: ‘Horisontal Multipel Axel’ – Bwahahaha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.