Opera og Bold

Opera i Parken 2018 - Gratis Sommerkoncert I Skanseparken, Aarhus Lørdag 16. Juni 2018

Der er kun plads til 4000 publikummer til lørdagens overflødighedshorn af kendte operaklassikere kl.15.00 – 17.00 i Skanseparken, så man skal være der i god tid for at få plads til sin strandstol. Skanseparken har tidligere lagt græs til friluftskoncerter og lørdag er det et yderst publikumsvenligt repertoire som Den Jyske Opera og Aarhus Symfoniorkester præsenterer:

1.del vil være fra Den Jyske Operas kommende sæson. 2.del af programmet er skønne operahits. Hent pdf og se hele programmet.

Der er gratis entré og man må medbringe egen forfriskning …

Update: Det blev en våd affære i Skanseparken, som fik alt det regn som normalt lander på Nårtsajd. Da vi nåede til Offenbachs Barcarole var de fleste ganske gennemblødte. Men den grå tsunami holdt standhaftigt ud og arrangementet var en virkelig god reklame for både  Den Jyske Opera og Aarhus Symfoniorkester – gør det gerne igen! #operaiparken

Efterfølgende er der god tid til at nå ned til fanzonen på Den Nye Havneplads, hvor Danmark møder Peru i den første kamp i Gruppe C, kl.18.00 – her må man også medbringe egen forfriskning! // VM 2018 – Sendeplan // VM 2018 i Rusland

NB. Husk at det er i aften der er VM-kvalifikation: Danmark-Ungarn kl. 18.00 på DR1 // Update: sejr på 5 – 1! Og da Sverige tabte, kan landsholdet selv afgøre det! Landsholdets program:

Torsdag den 30.aug: Danmark – Kroatien
Tirsdag den 04.sept: Danmark – Sverige

6 Replies to “Opera og Bold”

  1. Pingback: Hold kæft eller døøøø ... - Dortes Smadderkasse

  2. Pingback: Opera i Parken 2.0 - Dortes Smadderkasse

  3. Pingback: Carmen - Den Jyske Opera - Dortes Smadderkasse

  4. Pingback: Opera i Parken 3.0 | Dortes Smadderkasse

  5. Pingback: Opera i Parken 4.0 | Dortes Smadderkasse

  6. Pingback: Opera i Parken 6.0 | Dortes Smadderkasse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.