Ondt i Røven

Ny dansk Queer-serie på otte afsnit - kan ses på TV2 Play

Ny dansk Queer-serie på otte afsnit – kan ses på TV2 Play

Ny serie vil gøre op med fordomme om transkønnede // Ondt i røven – Rikke Kolding

Omtale:
1 Ondt i røven – “Hvor er du rigtigt fra?”
20-årige Tessa tager det store skridt og flytter fra en minkfarm på landet til et queer-kollektiv i København. Mens hun bliver taget imod med åbne arme af barndomsveninden Andrea, bliver hun hurtigt udfordret af sine nye roomies. Hvad er der galt med pels, og må man nu ikke spørge, hvor folk er fra?

2 Ondt i røven – “Du er virkelig smuk!”
Tessa og Jackie er alene hjemme inden aftenens fest i kollektivet. Tessa spørger nysgerrigt ind til Jackies kønsidentitet og får et overraskende og grænseoverskridende svar.

3 Ondt i røven – Dancing on My Own
En overvældet Tessa gør sig et spændende bekendtskab til sin første fest i kollektivet.

4 Ondt i røven – Saunaklub
Dagen derpå vågner Tessa op med sin nye roomie Ronja, der inviterer Tessa med på badeanstalt. Alt i mens Tessa overvældes af Ronjas venners manglende blufærdighed og nøgne kroppe, møder hun Loui fra aftenen før.

5 Ondt i røven – Den sidder fast
Tessas nyerhvervede menstruationskop sidder fast. Hun indser, at hun har brug for hjælp til at få den ud, men Nevan er den eneste, der er hjemme. Og hvad ved han egentlig om det?

6 Ondt i røven – For queers – af queers
Tessa og Andrea tager forventningsfuldt til en digtoplæsningsevent i parken, men er de overhovedet klar over, hvad eventen indebærer, eller er de mon gået forkert?

7 Ondt i røven – “Hvordan boller man?”
Tessa får besøg hjemmefra af sine gamle veninder. Der flyver farverige drinks gennem luften, og de spørger ind til hendes nye homo-liv. Tessa føler sig pludselig distanceret fra sit gamle liv, dog ikke helt tilpas i sit nye, og søger efterfølgende trøst hos veninden Andrea.

8 Ondt i røven – Noobqueer
Tessa og Loui hooker endelig op, og Loui tilstår at være i et åbent forhold. Tessa ved ikke, hvad det indebærer, men de to kommer tættere på hinanden, da de tilbringer morgenen sammen i sengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.