OL 2012 – Slut

2012 London vil gå over i historien som de mest pink/lilla lege, et modigt farvefalg som faktisk gjorde sig godt på mit Tv.

Efter at have hørt om NBCs mangelfulde og formynderiske dækning, som ville have glædet enhver gammelkommunist med sans for kontrol af information, (#NBCfail), kan vi prise os lykkelige for eurovisionsports.tv, hvor hele 12 livekanaler sørgede for en pragtfuld oplevelse. At både yousee og stofa også har forstået, at vi nu ser tv på vores pc’er og andre smarte gadgets og ikke længere er afhængige af husalteret, er glædeligt: vi vil have vores tv med os, vi betaler sgu’ da så rigeligt for det…

Helt absurd er det, hvordan IOC river ‘levende billeder med relation til OL’  ned fra nettet lige så hurtigt de bliver uploaded. Hvorfor må vi ikke se Annie Lennox på youtube?

Allerede i november 2011 fik jeg en mail om at alt var udsolgt, og derfor kunne det kun vække undren at man specielt i den første uge, så så mange tomme sæder. Vi er mange (host, host), som faktisk godt gider at tage til OL, men det skal være til rimelige priser. Men kan vi håbe på, at det bliver bedre til Rio 2016?

Kronprinsen kunne i øvrigt godt arbejde lidt mere for, at boksning og brydning skal ud og ind med Bowling og Ballroom! Her har vi fine medaljechancer!

Random – it were indeed ‘happy and glorious’ olympics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.