Ny-puritanisme

I tråd med forrige indlæg er det os magtpåliggende at kundgøre, at vi ikke vil undvære vores steg!

Hvorfor dog leve på rå og/eller udkogte grøntsager til man bliver hhv 92,5 og 88 år, når man kan leve lykkeligt og fedt til man bliver 80 på flæskesteg og fedtegrever. Der skal være plads til at smovse uden skyld.

Hvad er det for eksempel med bladet Helse? Man bliver jo psykisk syg og dårlig af sort samvittighed. Og wellness. Hvad fanden er det nu? Vi har intet imod at blive rullet i slam og gnubbet af massøser, men som begreb er det altså irriterende.

Selv Århus Åndssvag er infiltreret af annoncer fra brevkursusuddannede personager, der har indrettet en kondemneringsklar forstadsvilla til såkaldte wellnessklinikker, fyldt med lifecoaching, spa og peeling. Hold jeres benede, velmanicurerede fingre fra vores knyster!

Vi har forlængst opgivet at ældes med ynde – vi er ikke tynde!

Random og Dorte k – om føje år med aftenblåt hår og myldretidsrollator fyldt med øl

4 Replies to “Ny-puritanisme”

  1. ho ho ho, jeg havde en drøm, en drøm om at nationen rejser sig og at alle må spise hvad de vil og så meget de vil og alligevel ældes med ynde og er tynde…
    Nørd-del: Wellness er i øvrigt et kunstbegreb og stammer fra Well-being og Fit-ness eller Well-being og Happi-ness. Når vi så tager det sidste, så er da wellness alt hvad gøre jer glad og lykkelig, så bare spis videre!!! NØRD-OUT

  2. Jeg syntes liste PAT SM skulle overveje at bruge “Vi har forlængst opgivet at ældes med ynde – vi er ikke tynde!” som nyt slogan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.