Når nu Karoline ikke kan

Festugen handler jo ikke kun om musik og fadøl (og det man køber billet til) men i allerhøjeste grad også om mad. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg stadig savner Karoline og Bagerne i Ridehuset, og siden de blev forvist, bruger jeg hvert år oceaner af tid på at rende rundt og lede efter mad (det år med stenalt ged var nu godt!).

I år er jeg faldet lidt for Mefisto og weberfolkets tiltag i form af Festugegrillerier i Ældresagen (!) og FO-byens baggård.

Her kan man blive passende imponeret over Webergriller i oksestørrelse, samt selvfølgelig indtage diverse kulstegte sager heriblandt ‘Verdens bedste Festugeburger’ til en halvtreller. Som et ekstra plus skal nævnes den yderst rare og venlige betjening 🙂 …

Random

Note 1: Mandagens festuge-tip: Råbar præsenterer: Pil & Liv, Shanghai Lulu og Hanna von Bergen under overskriften “Lyden af Sensommer”. Råbar, Vester Allé 15, 8000 Aarhus C. kl.20 – 23.

Note 2: Mandagens performance: Oil Pressure Vibrator på Brobjergskolen. En fortælling om en kvinde og en gravko. Med kunstneren Geumhyung Jeong (på koreansk med engelske undertekster).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.