Mysteriet om det manglende knækbrød – Update 3.

Har du også kigget forgæves efter Kavli Flatbrød på dit supermarkeds hylder?

Fordi det ligger mange på sinde! I juni 2016 fik nordmændene atter adgang til Korni Flatbrød og svenskerne kan siden september 2017 købe flatbrød i Coop Konsum.

Er der virkelig ingen danske knækbrødsimportører som vil binde an med dette så længe savnede tynde fuldkornsrugmels knækbrød?

Hverken  Dansk Supermarked eller Coop Danmark synes at tage behovet alvorligt og direkte adspurgt afviser Coop Forbrugerservice at man planlægger at tilføje det ønskede knækbrød til sortimentet – Ja, som en af Coops 1,7 medejere er jeg sgu’ skuffet … Fru Salling må på banen!

Tomt for flatbrød i butikk // update: Nå kommer Korni tilbake // Mysteriet om det manglende knækbrød  // Mysteriet om det manglende knækbrød – Update // Mysteriet om det manglende knækbrød – Update 2. // De sidste 7 skiver – sept 2015 // Kavli Flatbröd 2008

5 Replies to “Mysteriet om det manglende knækbrød – Update 3.”

  1. Pingback: Mysteriet om det manglende knækbrød - Dortes Smadderkasse

  2. Pingback: Mysteriet om det manglende knækbrød - Update - Dortes Smadderkasse

  3. Hvor er det vildt, du har efterlyst det her knækbrød, Dorte – har kikket efter det i en evighed, og lige fortalt en ven, at man kunne spise adskillige af de her brød selv med ost og det var stadig væsentlig sundere end det slik, jeg ellers indtager. Øv øv, mega ærgerligt, hvis de ikke importerer det igen

  4. Pingback: Kavli Flatbröd - Dortes Smadderkasse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.