Madanmeldelse

Burgerlounge er et nyt spisested i Århus. Det ligger ved åen (som så mange andre) næsten helt nede ved Globen Flakket i det gamle Donnerwetter, ved siden af indgangen til gården ind til CuCos. Så tror jeg vist den er placeret :o)

Burgerlounge har et meget simpelt menukort. Tre ting kan man købe. Men det er så tilgengæld godt. Burgerne ( alm og cheese) er saftige og velsmagende og lige den rette størrelse, så man ikke behøver bruge kniv og gaffel. Pomfritterne er hjemmelavede af bagekartofler og smager fabelagtigt.

Burgerbollen er fra Emmerys, kødet (der stegt over åben grill !!) er økologisk og grøntsagerne er fra lokal leverandør. Mayonnaisen er hjemmelavet og det samme er ketchup. Selv drueagurkerne er gode !!

Stedet har en målsætning om at ville lave byens bedste burger. Noget som jeg helt klart synes de lever op til. Jeg har nydt hver en mundfuld, de to gange jeg har besøgt stedet. Og så er det ikke engang specielt dyrt. 100 kr for en burger, pomfritter samt øl/vand. Atmosfæren i lokalet er også god, dog skal man kunne lide orange og så er barstolene ikke særlig behagelige at sidde på, men så er det godt der også findes blød sofa.

Jeg giver den fire ud af fem stjerner i sin kategori.

Mette_NMS – som snart skal på besøg igen

3 Replies to “Madanmeldelse”

  1. Jeg vil fremover hver søndag indtage mit ernæringsrigtige hovedmåltid her.
    Delikat var det. Orange er en stærkt undervurderet farve, by the way…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.