Mad skal man jo ha’

… og en god mulighed for tre retter mad til billige penge …

Dinnerdays og Gastroweek

Dinnerdays i uge 07 på 22 udvalgte restauranter, 3 retter for 210 kr (+gebyr). Flere steder har vegetarmulighed på menuen (*).

Atrium – Hotel Royal – Rimmet og grillet torsk // Skaldyrsrisotto // Braiseret kalv
Bar Plata – Salat med fisk og skaldyr // oksesteg // Lun æbletærte
Café Faust – Koldrøget laks // Okseculotte // Mørk chokoladekage
Den lille Kro – Tunmoussé // Kalvesteg // Citron fromage – (*)
Frederiksgade 42 mad & vin – 2 servering bestående af flere forskellige retter – (*)
FRÜD Cafe & Restaurant – Rilette af varmrøget laks // Kalveculotte // Chokoladebrownie – (*)
Globen Flakket – Cremet gulerodssuppe //Filet af ungkvæg //Gateau Marcel – (*)
Hantwerk – Lav-tilberedt Kuller // Grillet Svinenakkekotelet // Citron/kamille Parfait – (*)
Kolo – Pimientos de padrón // Croquette // Kolobab – (*)
KP5 – Mosaik af rundfisk // Farseret mørbrad af fynsk gris // Mørk chokolade, passionsfrugt og iscreme – (*)
Mamma’s Aarhus – 3 valgfri retter fra menukortet – en forret, en hovedret samt en dessert
Marselisborg Havnekro – Torske rilette // Gammeldaws oksesteg // Klassisk æblekage – (*)
MASH Århus – NB. 400 DKK – Tatar af mørbrad // New Zealand Striploin // MASH Drømmekage
Restaurant Anker – Jordskokkesuppe // kalvefilet // Knasende vandbakkelser – (*)
Restaurant APART – Gravad torsk // Dansk øko okse // Creme fraiche mousse – (*)
Restaurant Et – Terrine på torskefiskn // Kalvespidsbryst // “Smagen af af Piña Colada”
Restaurant GÄST – ​​​​​​​Tærte med jordskokker // Solbærbarbecueglaseret oksespidsbryst // Brownie – (*)
Restaurant L’øst – Fransk Løgsuppe //Dansk Angus Ribeye //’Snebold’
Restaurant Martino – Kulmule // Oksemørbrad // Pavlova – (*)
Restaurant Skovmøllen – Vesterhavsfisk // Kalvesteg // Creme Bavarois au citron – (*)
Restaurant Unico – rimmet jomfruhummer // confiterede unghanelår // rosastegt meget mør okse // flamberet pære
Retour Aarhus – Rørt tartar // Okse // Profiteroles

Gastroweek afholdes på udvalgte datoer i uge 6 – 8 på disse aarhusianske restauranter, som tilbyder tre retter til 310 kr.:

A Hereford Beefstouw – Gravad laks // Steak af oksefilet // Chokoladebrownie
Cafe Hack – Brasserie og restaurant -Torsk // Culotte af dansk kalv // Mango & Kaffeis
FF – Laks // Svinebryst // Lakridsparfait
Früd Brasserie & Restaurant – Rimmet laks // Oksecuvette // Banan-kokos-split
Restaurant Ferdinand – Hummerbisque // Oksekæbe // Danske æbler
Restaurant Latin – Boblende velkomstdrik & snacks // Kammuslinger // Coté du boeuf // Gataeu Marcel
Restaurant Lepagnol – Hummersuppe // Oksemørbrad // Crème Brûlée
Restaurant L’øst – Fransk løgsuppe // Dansk Angus Ribeye // Snebold // Petit Four
Restaurant Malt – 9 retter serveret af 3 omgange
Restaurant Mellemrum – Carpaccio af kuller // Dansk Hangersteak // Iscreme af jordskokker
Restaurant Ombord – Sesam ristet laks // Confiteret nakkekam // Lakridsmousse
Restaurant Seafood – Tuntartar // Mørksej med østershatte // Citronmousse
RAA Nordic Brasserie & Bar – Blåmuslinger // Helstegt kalvefilet // Gammeldaws æblekage
Tapashi Sushi Aarhus – Laks eller tuna tataki // 2 retter á oksemørbrad & sushi // Creme brulee eller chokolademousse

One Reply to “Mad skal man jo ha’”

  1. Pingback: Februar Highlights 2020 | Dortes Smadderkasse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.