Mad – Sgu’ da

madtilbud i vinterferien

Dinnerdays: i uge 7 – fra den 08. – 16.feb er der 3 retter for 210 kr (+gebyr) på følgende restauranter:

ANKER – Hummersuppe // Langtidsstegt kalvefilet // Mazarinkage
Café Faust – Cremet fiskesuppe // Braisseret spoleben // Vanilje pannacotta
Den Lille Kro – Lakseroulade // Gammeldaws oksesteg // Pandekager m. flødeis
Fedet – Torsk // Kalvefilet // Æblekage
Frederiksgade 42 – Svampetatar // Stegt brød // Hjertesalat // Spoleben // Grillet pastinak // Perlebyg
Globen Flakket – Røget laks // Rødvinsbraiseret kalv // Vanilje mazarinkage
Gäst – Gravad torsk // Osso buco // Mokka
Hantwerk/Bistro Goulu – Kartoffel // Carpaccio // Spoleben
Madklubben Aarhus – Yellowfin tun // Helstegt oksecuvette // Brownie m. mørke bær
Marselisborg Havnekro – Rejecocktail // Oksetournedos // Æblekage
Restaurant ET – Varmrøget torskefilet // Braiseret svinekæbe // Smagen af Københavnerstang
Restaurant Martino – Ravioli // Helstegt oksefilet // Æbleparfait m. crumble
Retour Aarhus – Rimmet torsk // Great Omaha Oksecuvette // Profiteroles
Skovmøllen – Røget ørred // Tyksteg og brisler // Hvid chokolade
Spiselauget – Torsk – østers // Okseculotte // “Lemon meringue pie”
Unico – Hummerbisque // Kalveculotte // Brulée
Vestergade 51 – Rogn // Bøf // Pære Bella Helena

MASH Aarhus – 400 kr. Tatar // Ribeye // Chokoladekage

Gastroweek afholdes ligeledes i perioden fra den 08. – 16.feb og byder på tre retter til 310 kr.på disse steder:

Cafe Hack – Kammusling // Coq au vin // The “Milkyway”
CANblau Tapasbar – Snacks & kolde tapas // Varme tapas // Fed vanlijeis
Madklubben Grill – Røget laks fra Bakkafrost // Oksecuvette // Kæmpeeskimo Sundae
Malling Kro – Rimmet laks // Rosastegt kalveryg // Chokoladekage
Mefisto – Grøntsagsminestrone // Fisk i Frikassé // Vafler
Restaurant Ferdinand – Cervichie // Braiseret oksebryst // Hvidchokolade brownie & popcorn
Restaurant Mellemrum – Mosaik af torsk // Langtidsstegt kalv // Vanijeis med mazarinkage
Restaurant Ombord – Menuen serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet. De 9 retter serveres af tre omgange
Restaurant Pondus – Torsk // Øko gris // Græskarfudge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.