Macho på DR3

Jalal‘s historie …

S1:E1 Du ved godt, jeg har ret til 4 koner, ik’? -“Jeg er helt sikker på, at det her kan blive farligt for mig.” 26-årige Jalal gemmer på en hemmelighed, der kan få store konsekvenser for hans liv. I programserien MACHO følger vi den dansk-arabiske Jalal, der stak af fra Gellerupparken i håbet om at blive den mand, som han altid har drømt om at være. Men fortiden indhenter ham, alt imens han kæmper en hård kamp for at blive den bedste udgave af sig selv.

S1:E2 Ved I, hvor ensomt det er at gå på toilet nu? – Jalal tager os med tilbage til fortiden, hvor han flygtede fra sit daværende liv. Hans brødre har svært ved at acceptere, de valg Jalal træffer, men på trods af deres manglende accept drømmer Jalal stadig om at være en af brødrene. Jalal mødes med sine gamle skolekammerater, som han ikke har set i 10 år, og udfordrer sig selv i macho-miljøet hos en arabisk barbershop, hvor kunderne og de ansatte får sig noget af en overraskelse.

S1:E3 Skal du ik’ lige tage den kop med? – Jalal frygter for, hvad der sker, når hans døende mor ikke længere er overhovedet i familien. Han kæmper fortsat med, hvad det vil sige at være en rigtig mand og med at gøre alle omkring ham tilfredse. Da Jalal modtager en altafgørende mail fra Tyskland, vender det op og ned på det hele.

S1:E4 Hvad er det nu, ham Kim Larsen siger, efter “de er borte”? – Jalal opsøger en clairvoyant og begår haram, da det er forbudt i den muslimske kultur. Sammen med kæresten Mie tager de til Tyskland, hvor et livsændrende øjeblik venter ham. Men er det nok til, at Jalal vil føle sig som den mand, han drømmer om at være?

Se alle fire afsnit på DRTV her. Udløber: 9. maj 2023 // Soundvenue***** // Mie faldt for en mand, der blev født som pige //

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.