L Word Debat – Ny tråd!

Den gamle tråd blev så lang – næsten 500 indlæg, så her er en ny frisk tråd – I kan selvfølgelig finde alle de gamle indlæg her:

L Word debat 1

Her på siden er der links og updates og I er velkomne til at komme med indlæg…

En af de bedste sider med information om the L Word er så absolut The L Word Online –

hvis du vil læse referater fra de enkelte afsnit, anbefales Scribe Grrrl’s Recaps på Afterellen.com

Mistede du en sætning eller mangler du et citat så læs Episode transcripts

Hvem er hvem?

Episode Guide

L Word Links – en rodet samling

Fakta om TLW

The L Word online FAQ ( frequently asked questions) – Uundværlig !!!

L Word Leksikon

BTW – du kan hente tema musikken til Alice’s Kort her: dub-dub-dub theme højreklik og gem som… – Husk derefter at omdøbe filen fra htm til zip (vi må nemlig ikke hotlinke)

Hvem er din favorit? Stem her

Afsnit information sakset fra tv3

cs_lword recaps referater fra de enkelte afsnit

Oversigt over musik som bruges i hver episode.

Se clips fra Sæson 1 DVD’en på Showtime – bl.a. the puppet-show !!!

NY TRÅD til S2: L Word Sæson 2

L Word S1 Download Læs FAQ’en

Alice’s L Word Chart
Alice's L Word Chart

L word soundtrack download

107 Replies to “L Word Debat – Ny tråd!”

  1. Hey Random! Ved ikke om du husker det, men jeg søgte på et tidspunkt den sang der bliver spillet på dvd’en, inde i menuen. Har ikke helt kunne finde det, men har fået hjælp fra en amerikans forum side
    http://www.livejournal.com/community/lword/, og fandt jo lige pludselig ud af, at sangen faktisk var at finde i linket, “musik i episoderne”. Sangen hedder “Good times” og bliver sunget af Joystick, sange kan lyttes til på denne side http://www.joystick.bz/js2-cocointro.php

  2. AliceDana – Super! er du ved at være klar til S2? – kun 41 dage!
    og her er et link til det meget eftersøgte interview med Laurel Holloman som hun lavede i forbindelse med “A true adventure” – Advocate 1995 – http://cafesappho.smartlog.dk/11519_Interview_Laurel_Holloman.html
    “Though I have had experiences with women before, they never escalated into a relationship. Now I’m very curious about that. However, whether it’s with a man or a woman, you never can plan love. It just sort of falls into your lap.”
    Go Lu !!!

  3. Fra L Word Online:
    What songs are playing on the L Word Season 1 DVD menus?
    ————————————–
    The main menu song is called “Blinded By Your Looks Love” by Fundamental.
    It’s not available anywhere except the DVD.
    og den anden nævnte AliceDana:
    Showtime also used a Joystick song called “Goodtimes” on the bonus features menu.

  4. Random
    Du kan tro, jeg er ved at være klar!! Kan næsten ikke vente (det er lidt som da man var lille, og ikke kunne vente til juleaften…c”,)…)
    Lurer lidt på at købe Joysticks cd på hendes hjemmeside, det er faktisk et ret godt album.. Og så får jeg jo mit elskede nummer – er helt vild med det!!! c”,)

  5. Dejligt med nye promo pic!!! Og jeg er bare så vild med det billede af Alice og Dana – hence my callname….
    Læste en fanfiction på AfterEllen.com om netop Alice og Dana, og vedkommende håbede på at the writers ville tage deres situation op og vise hvordan man går fra at være tætte veninder til lige pludselig at være kærester og kysse den person man er vild med, i stedet for random girldfriends… Og jeg kunne ikke være mere enig med hende, glæder mig til at se hvor Alice og Dana ender… Men de nye promo pic lover godt!!

  6. hvis der er interesserede så kan man fra d.21 februar downloade de nye afsnit af L Word sæson 2 på bit torrent hjemmesider!! Altså hver uge den nyeste afsnit. Jeg har selv set alle første sæson afnsit ved at downloade dem og se dem samtidig med amerikanerne….så hvis i er interesseret kan i bare skrive så kan jeg sende links
    Imse

  7. Imse. Du er bare en skat. Jeg vil med det samme downloade programmet. Hvor vildt 😉 så skal jeg ikke længere vente på TV3 sender L Word til efteråret eller hvornår det nulle bliver.
    Nu er der vel ikke noget med at man skal feks. have ADSL for at kunne se afsniterne?

  8. Du skal downloade afsnittet så det er en god ting med en hurtigt internet forbindelse…jeg har en 1mb forbindelse og det tager ca.4 timer at downloade en afsnit…hvilket internet forbindelse har du???

  9. Jeh har en alm pstn linie, så det kommer hvis til at tage en uge for at downloade et afsnit.
    Kan jeg evt. downloade den på mit arbejdet og så sender filen med mail til min hjemmepc’er og se serien på den måde. Hvid du om det kan lade sig gøre? Som tidligere skrevet, så er jeg en nørd til alt med pc’er 😉

  10. Hej
    Nej det kan ikke lade sig gøre med email da filen er ALT for stor….du kan dog brænde det på en cd!!
    Ved du hvad…jeg ved godt hvor træls det kan være at vente på en serie som man bare elsker…så hvis du vil kan vi gøre at jeg sender dig en cd hver uge med den nyeste afsnit…har ikke noget imod at hjælpe andre L Word fans!!!

  11. det er rigtig sødt af dig at tilbyde det, så fra en l words fan til en anden, vil jeg sige mange tak for tilbudet og jeg vil meget gerne tage imod det.
    Hvordan med levering og betaling? Jeg vil selvfølgelig betale, så bare nævn en pris

  12. Hej
    Glad at jeg kan hjælpe!! Og du skal ikke betale noget som helst….for det første så tror jeg nok at det vil være ulovligt hvis jeg begyndte at sælge det, men mest vigtigst så downloader jeg selv i forvejen og da jeg er en nørd har jeg masser af cd’er liggende og porto er billigt….så du kan bare sende mig din adresse til i_nezirevic@hotmail.com og jeg vil begynde med at sende så snart l word begynder!

  13. thanks. du er the best 😉 jeg sender oplysningerne til din mail adresse. endnu en gng tak for hjælpen. jeg glæder mig allerede. kun en måneds ventetid i stedet;-) Hvis du ændre mening ang. betaling, så skiv blot og jeg betaler med det samme. porto’ en løber alligvel op i en slags penge og det samme med cd’er også og jeg vil gerne være fair med at betale for din hjælp

  14. Det betaler sig ikke….der handler kun om 5kr om ugen og en tur til posthuset…det kan selv en studerende på su, som jeg er, klare 🙂

  15. Hej allesammen,
    nu har jeg i et par måneder fulgt jeres “chat”, og mener nu at det er på tide at “komme ud af skabet”. Herhjemme hos os har vi det ligesom alle jer andre…….kom nu med nogle nye afsnit!! Vi vil så lige sige, at vi slet ikke kan få øje på, hvad I ser i Marina.(Sorry). Men vi hælder klart mere til Ti-Bette.
    Og til dig Imse, vi vil også meget gerne med på din “kopi-liste”, koste hvad det vil!!
    Kan det lade sig gøre?? Please!! Måske vi kan bytte lidt med nogle andre film?

  16. Hej FrauGretchen
    Ok…vi kan aftale et eller andet!!! To kopier om ugen tager ikke så langt tid så det kan nok lade sig gøre

  17. Hej igen tøser,
    tak for velkomsten Random.
    Det er sq da guld værd at Imse sådan sørger for os edb-idioter med en trist langsom internetforbindelse. Endnu engang, tusinde tak Imse.

  18. Hey. Fantastisk side den her… Nogen der ved, hvor man kan købe første sæson på dvd?? Har forsøgt showtime, men så vidt jeg kan se, skal man være USA’er… ØV!

  19. Var lige nødt til at slette de sidste indlæg, da der var een som havde glemt at lukke sin kode…(!)
    men her er indlæggene:
    Imse fredag d. 18. februar 11:44
    hej gitte
    jeg regner med at serien vil kunne blive hentet fra en af disse sider:
    http://www.btefnet.net/
    http://www.torrentreactor.to/
    Så nu må vi bare vente og se om der kommer noget med l word på mandag!!
    AliceDana fredag d. 18. februar 11:54
    Gitte
    Et andet bud kunne være:
    http://www.tvtorrents.ws/
    http://www.mybittorrent.com/index.php?c=3
    og som Imse siger, så må vi jo vente i spænding til på mandag, og se om der ikke skulle være noget med L Word!!!
    Imse fredag d. 18. februar 11:59
    Jep og hvis der ikke er noget der, hvilket jeg ikke tror vil være tilfælde da de har alle de nyeste afsnit, kan vi altid prøve med emule og siden http://www.the-realworld.de. Der har de ALT!!!

  20. Random – Sorry, det var vist mig, der havde glemt at lukke en kode, var ellers sikker på at jeg havde gjort det rigtigt!!!

  21. Skidt pyt – det kan vi ikke bekymre os om…
    Season 2 begins in
    1 day 8 hours 6 minutes and 27 seconds
    Uha – det bliver godt….

  22. Hej alle
    Nu da 2. sæson af L word er gået i gang, er jeg blevet “nødt” til at kaste mig ud “i fagre nye downloadings-verdenen”. Jeg kan jo ikke, som mange på denne side, vente til de bliver vist i fjerneren, når det gælder yndlingsserien.
    Jeg har forsøgt mig med bittorrent, da jeg har hørt det skulle være det hurtigste. Jeg er dog stadig lidt af en Bambi på isen, når det gælder torrents og downloads. Heldigvis stødte jeg i min jagt på svar på denne side, hvor det lyder til at der sidder nogle skarpe it-hoveder (hvor langt kan man nå med smiger?). Og så tænkte jeg, at jeg lige ville høre ekspertpanelet, inden jeg går igang.
    Jeg har været inde på to sider, som begge har første afsnit:
    På den første side(http://www.btefnet.net/)står der: s/l: 6/1033, complete 9
    Og på den næste (http://www.mybittorrent.com/index.php?c=3) står der:
    Status: 1/250
    Okay mit spørgsmål er så, hvad betyder det? jeg mener kan man udfra de tal vide fra, hvilken side man hurtigst kan downloade afsnittet.

  23. allright….download rate er på 20kib-s og det vokser!!! Så piger regner med at sende cd’erne afsted i morgen !!!!!!
    JUHU

  24. Har lige været inde på L Word Online og tjekkede lige hvornår serien starter i de forskellige lande, og så lige der midt på siden står der, at sæson 2 starter 25 august kl 23 på TV3….

  25. AliceDana: er bange for at den dato er for hvornår L Word gik igang sidste år med sæson 1… På samme side står der, at sæson 2 starter engang i 2005… Men lad os da så håbe at de får fat i den til nogenlunde samme tidspunkt igen i år! 🙂

  26. Nu må jeg desværre oplyse, at der henvises til den 25. august 2004 på L Word Online…
    MEN svensk tv3 starter sæson to før sommer – så det kan vi jo også håbe på…
    tv3@viasat.dk – hint, hint

  27. Ja, jeg må jo tilstå, at jeg i min glæde over at se et dansk flag på siden ikke lige lagde mærke til at det var datoen for 2004… øv.. blev lige så glad, men har endnu en gang sendt mail til tv3…
    Og indtil da er der jo de kære bit torrents…

  28. Har endelig fået samlet mig efter i søndags.
    Det er meget mærkelig at være herovre og følge L Word. I miljøet har det været en stor begivenhed, men uden for har det stort set været en overset begivenhed, så der er ikke meget nyt sladder at bringe.
    Men — jeg vil ikke sige noget om festen efter primæren men Milk kan godt gå hjem og lægge sig 😉
    PS. jeg er blevet mig selv igen

  29. Øv, det er lidt snyd at I kan se L word, synes jeg. Random, tak for lån af cd’er – er ked af vi forstyrrede den private fest:)
    Kan slet ikke vente til august…
    Helle

  30. Hej Helle – og det var så lidt! – NB. vi var altså klædt ud, så’n ser vi ikke ud til hverdag… 🙂
    Og hvis du følger vejledningerne i denne tråd, så er der absolut mulighed for, at du ikke behøver vente til august….

  31. Nåå, ok:) Ha, ha! Derfor:)
    Vi er ret dumme til det hersens, og vil bare stille et – nok ret dumt spørgsmål…. – er det ulovligt at få fat på tlw på denne måde?

  32. Det er et “på grænsen”-spørgsmål, da serien jo sendes på en betalingskanal i USA.
    Men vi kunne jo få sendt serien med posten fra USA, så torrents er vel bare en metode til at gøre det lidt hurtigere (?)

  33. Random
    Nu skal du være sød, ophavsloven gælder. Torrents er en fildelingstjenste, der kan indeholde ulovlige ting. Man må kun optaget film og serier til sig selv.
    Jeg skal nok opfører mig ordentlig, da jeg arbejder i en femkantet-bygning i Washington.
    Jeg optager kun på DVD til mig selv 😉

  34. femkantet bygning = pentagon???
    Man må heller ikke optage film til sig selv over fildelingstjenester!! Så længe det er en film-serie der ejes af en produktionsselskab må det ikke engang findes på siderne

  35. Hvad så vist, at jeg påstår, at jeg har en veninde i USA som har rettet sit webcam mod sit fjernsyn og så ser jeg udsendelsen (med min fantastiske forbindelse) og selvføgelig optager jeg den…
    Høhø…

  36. Hejsa. Tak for svarerne. Det er fristende, men vi er vist nogle tøsedrenge..desværre. Til gengæld har vi jo så utrolig laaaang…suk… tid at vente i.

  37. YES!!!!!!!!! Igaar kom The L Word til Flanderen!!! Endelig har jeg en idee om hvad al den her snakken har handlet om! Glaeder mig til naeste onsdag klokken sent!!!!

  38. Hej
    jeg er gået helt af dansen, er der nogen steder jeg kan læse referat af Lword´s nye afsnit på dansk?????????

  39. Hej, er der nogen der kan hjælpe mig? Jeg har downloadet et afsnit af L word fra nettet (fra bittorrent). Jeg kan desværre ikke se noget billede på skærmen men kun høre lyd. Den spiller på noget der hedder WINAP. Hvordan får jeg billede frem? Det er mindre interessant kun at høre replikkerne.
    På forhånd tak

  40. Hej, mig igen.
    Nu vil jeg gerne have downlodet andet afsnit men er løbet ind i et nyt problem. Jeg får at vide, at “den angivne sti findes ikke” og at jeg skal tjekke stien. Hvad i alverden betyder det på almindeligt dansk?
    Kære Random, kan du hjælpe mig igen? 😀

  41. Hehe! – her gør vi alt for at folk kan se de nye afsnit!
    Hvis du går her hen:
    http://www.btefnet.net/index.php?show=120
    finder din torrent og højreklikker på den og vælger gem som… – vælg det sted du vil gemme torrentfilen…
    Derefter åbner du din bittorrent-klient og åbner den downloadede torrent fil – så skulle det gerne køre…

  42. Først og fremmest vil jeg takke dig for hjælpen, Random. Igen igen.
    Jeg gør som du skriver. Højreklikker og gemmer. Et sekund efter skriver den “overførslen er fuldført” og jeg klikker på “åbn”. Dernæst popper et vindue op, der skriver “stien findes ikke”. Jeg kan simpelthen ikke komme længere.

  43. Nu tror jeg, at jeg fandt fejlen. Manglede at installere Burst færdigt. Nu mener jeg at den er igang med at downloade. Ser ikke helt ud som da jeg downloadede første afsnit men håber at det vil lykkes. Tak for hjælpen, Random. Hvis det nu skulle gå galt igen, ved jeg hvem jeg skal kontakte.
    Forresten kanon forum!

  44. Det virker meget besynderligt. Der er gået snart en halv time siden jeg begyndte at downloade men det siger stadigvæk, at der er downloadet 0%. Kommer der også et sort vindue hos jer?

  45. Jeg brugte Burst før. Nu vil jeg forsøge med ABC.
    Igår tog det mig omkring 15 timer at downloade første afsnit. Kan det virkelig tage så lang tid, eller var det bare fordi den klient jeg havde valgt var langsom?

  46. der er mange ting som spiller ind: din egen internet forbindelse er selvfølgelig vigtig: sidder du på en langsom forbindelse, ja – så går der op til tre dage før du har et afsnit…
    Når det gælder torrents, er det vigtigt, at der er mange ‘seeders’ og ‘leechers’ som deles om filen.
    Man vil ofte opleve, at det går langsomt i starten og så efterhånden som der er flere og flere som har filen, går download hurtigere og hurtigere…

  47. tak for info. Jeg kan i hvert fald skrive så meget, at det går hurtigere med ABC 😉
    God aften… glæder mig allerede til at se næste afsnit. Hende Carmen er meget lækker så hende vil jeg gerne se mere til 😉

  48. Hej alle.
    Jeg har fået et sfanit, men kunne desværre kun høre lyden:( – kan simpelthen ikke finde ud af det hersens!!
    Jeg kan se, at der er nogen der tilbyder at sende afsnittene over msn – hvis der stadig er nogen der har lyst til det, så vil jeg blive utrolig glad – frustrerende at høre Bette, Tina og alle de andre, uden at kunne se dem…
    På forhånd tak.
    Mvh Helle

  49. Mange tak for tipsene. Jeg er desværre helt håbløs til det her, men til gengæld, så er vi kommet i kontakt med en engel – der simpelthen overspiller og sender afsnittene til os – en fantastisk weekend vi får:)
    JUHUUUUUUUUUUUUUU

  50. Nu er jeg jo ret langsom (vaelger at skyde skylden paa Belgien og ikke paa min egen traege hjerne, lidt fej har man vel lov at vaere), saa jeg er foerst lige nu naaet til linkene til de to personlighedstests i den foerste traad – som begge mente jeg var en Bette (var det bare sandt hvad udseendet angik..!!!) – maaske det er paa tide med en lille ferie?

  51. ha ha ha…testen siger at jeg minder mest om Jenny…hmm..mens den anden siger Dana…ikke en dårlig blanding 🙂

  52. Random:
    Vi er ikke kommet saa frygteligt langt her i Belgien, kun til det afsnit som vist hedder Lawfully – altsaa det med det indtil videre nok grimmeste moede med Jennys stroempebukser, hendes og Tims ikke hyperromantiske bryllup, moedet med Bettes maaske heller ikke vildt forstaaende far etc.

  53. Ah! – så er du næsten over det værste: mangler kun lige ‘Losing It’ – som er mit hade-afsnit, men derefter bliver det bare bedre og bedre….
    Jenny’s strømpebukser: hun har dem faktisk på i tre hele afsnit – de skræmmer mig…
    God weekend i øvrigt og drik nu nogle gode belgiske øl!

  54. Det lyder lovende!!!
    Paa naer de der stroempebukser saa synes jeg jo ellers allerede nu at det har vaeret ganske fantastisk!! – Der manglede lissom osse et eller andet til at goere onsdagen til en glad dag – videoen er helt doed (maaske ikke underligt da den blev billigt indkoebt i Bilka i 1991..) saa jeg maa paent vente til onsdag til naeste gode dosis – og saa selvfoelgelig soerge for at holde mine halvgamle oejne aabne til laaaangt over vanlig sengetid for at faa det hele med!!
    MEGET skraemmende stroempebukser!!!
    Tak i lige maade, skal soerge for noget godt til ganen – haaber du ogsaa formaar at undgaa at toerste!

  55. At taenke sig, jeg saa faktisk slet ikke “Losing it” i sidste uge – vidste der var et eller andet jeg havde glemt… Tilgengaeld var der saa L’Ennui i gaar, uden stroempebukser og med den kommende lesbiske Anna Kournikova.. Naaja, og en weekend oel-smagning med tre forskellige Westvleteren oel, saa alt i alt ikke saa meget at klage over!!

  56. L’ennui (Boredom or discontent caused by a lack of activity or excitement.) – skal vi bare sige Kedsomhed !?
    Endnu et af mine favorit afsnit, hvor Jenny udtaler de berømte ord:
    ” Am I just a coward… (a beat) and a liar… (a beat) (voice wavering) and a cheater?”
    og ikke at forglemme:
    Marina: What do you need, Jenny?
    Jenny: (whispering) I need a bath.
    Hehehehe…

  57. – Den med badet var ret god!! – Selvom jeg vist egentlig tog fejl lige foer da jeg sagde der ikke var stroempebukser i det afsnit.. Var der ikke et eller andet som var blevet naesten groent og temmelig hullet paa dullens ben i netop det scene? Hmm…

  58. WAAAH!!!! Vi mangler stadig et afsnit i foerst saeson af denne brilliante serie her i Belgien, men TV-programmet for naeste uge naevner ikke The L Word med eet eneste ord – PANIK!!!!

  59. S1 på TV3+ fra 26/6-2006. ja ja så prøver de igen, så må vi se hvor langt de når denne gang. Igen er det ved midnatstid de sender den, tåler den serie ikke dagens lys?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.