L Word – Afsnit information

L Word - Afsnit information
Jenny har netop taget sin afsluttende eksamen på universitetet i Chicago, og flytter nu til Los Angeles, for at være sammen med sin kæreste Tim og få fart i karrieren som forfatter. Der bliver dog vendt op og ned på hende tilværelse, da hun møder det lesbiske par Bette og Tina. Jenny får nu øjnene op for en helt ny verden med kærlighed og lidenskab, og pludselig ser hendes verden noget anderledes ud. Hun er ikke længere sikker på noget som helst, ikke engang sin egen seksualitet.
Medvirkende: Jennifer Beals (Bette Porter), Erin Daniels (Dana Fairbanks), Pam Grier (Kit Porter), Leisha Hailey (Alice Pieszecki), Laurel Holloman (Tina Kennard), Mia Kirshner (Jenny Schecter) m. fl. (hvordan kan de glemme Katherine Moennig)

Vi giver max. 10 ❤️

Afsnit information
25/8 22:50 Pilot 1 – 01/9 22:55 Pilot 2 Bette og Tina vil gerne starte en familie sammen. Naboen Tim er i færd med at flytte sammen med sin kæreste Jenny, en talentfuld forfatterspire. Der går dog ikke lang tid førend Jenny begynder at tilbringe en del tid sammen med Bette og Tinas mange lesbiske veninder, og hun indser at studietiden i Midtvesten ikke har forberedt hende på det nye liv i Los Angeles.
Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

08/9 22.55 ‘1.2.Let’s Do it’ Bette og Tina beslutter sig for at prøve at få Tina gjort gravid. “Holdet” prøver at afgøre om en kvinde på Danas “Club” er lesbisk eller ej. Tim inviterer Marina til middag, lykkeligt uvidende om hendes møde med Jenny.
Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

15/9 22:00 ‘1.3 Longing’ Jenny har problemer med sine følelser overfor Marina, mens det endelig lykkes Dana at få en date med Lara. Alice derimod forsøger at få styr på sit selvværd, efter at hun er rendt ind i en ekskæreste.
Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

22/9 22:00 ‘1.4 Lies Lies Lies’ Bette har problemer på sin arbejdsplads, mens Jennys affære med Marina bringer Jenny og Tims forhold i fare.
Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

29/9 22:00 ‘1.5 Lawfully’ Tim tager Jenny og Marina på fersk gerning. Imens reagerer Bettes far ikke just positivt på at Tina er gravid.
Røvkassen anbefaler: køb rigeligt med G/T til det her afsnit….
Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️

6/10 22:00 ‘1.6 Losing it’ En kunstner i New York afprøver hvor engageret Bette er, mens spermdonorens kæreste plager Tina. Jenny får et lift af to oprørske teenagere. (the shroom-episode…)
Røvkassen anbefaler: køb EXTRA-rigeligt med G/T til det her afsnit….
Bedømmelse: ❤️❤️

13/10 22:00 ‘1.7 L’ennui’ Bette og Tina er chokerede, da deres venner beskylder dem for at være kedelige, blot fordi de snart skal være forældre. Tina giver ikke meget for deres mening, men Bette er bange for at det måske er sandt. Kits forsøg på en forsoning med sin søn David viser med al tydelighed, hvor smertefuldt det kan være at have børn. Jenny vender hjem og prøver at rette op på sine fejl, men Tim er vred og smider hende ud. I desperation vender hun sig i stedet mod Marina, som tager imod hende med åbne arme. Hun gør dog senere opmærksom på, at deres forhold er midlertidigt. Da hun erfarer at Marina har en fast partner – Francesca – bliver Jenny knust, og hun står nu uden tag over hovedet. Dana, som har udsigt til et stort sponsorat, tager sig sammen til at afvise Lara, mens Alice får en moralsk lærestreg, da hun leger med en mands følelser.Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

20/10 22:00 ‘1.8 Listen Up’ Jenny forsøger at forklare sin skolekammerat (Annette) om sit forhold til Marina, og det får pludselig Jenny til at tænke over sin seksuelle identitet. Er hun tiltrukket af kvinder – eller kun Marina? Marina og Francesca har samtidig deres egne problemer at slås med. Bette og Tina deltager i gruppeterapi for at forberede sig på at blive forældre. Her møder de en afro-amerikansk digter, og det tvinger Bette til at overveje, hvordan hun definerer sig selv, og hvordan hendes forhold til Tina har forandret sig gennem de sidste syv år. Jennys gamle veninde fra universitetstiden, Annette, kommer på besøg. Og Dana forbereder sig på at skulle fortælle sine ultra-konservative forældre, at hun er kommet ud af skabet (The BananaDrama) – ovenikøbet med et gevaldigt brag, takket være en ny reklamekampagne!
Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

27/10 22:00 ‘1.9 Luck, Next Time’ Bette står overfor nogle alvorlige problemer, både personligt og karrieremæssigt. Dana prøver at “finde sig selv”, mens Shane får både berømmelse og problemer. Alice derimod synes kun at have problemer. Kit øver sig til Slim Daddys video, men der er nogle dansetrin der volder kvaler. Jenny er mere forvirret end nogensinde før i sit forhold til både Marina og Tim. Efter en middag sammen med Marina og Francesca, en middag der vel at mærke er en katastrofe, trøster Jenny sig nemlig hos Tim.
(Guest Stars: Lolita Davidovich (Francesca), Devon Gummersall (Lisa), Snoop Dogg (Slim Daddy), Rosanna Arquette (Sherry), Helen Shaver (Fae Buckley))
Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

03/11 22:00 ‘1.10 Liberally’ Bette forsvarer galleriet mod angreb fra højrefløjen. Desuden er hun noget bekymret for Tina, der sørger over sit ufødte barn. Bette foreslår derfor at Tina engagerer sig i noget frivilligt arbejde, for at få tankerne ledet hen på noget andet. Det lykkes Kit at holde sig ædru, og hun forsøger nu at relancere sin karriere, assisteret af musikeren/produceren Slim Daddy. Marina og Francesca kommer op at skændes, Jenny derimod forsøger at hjælpe Tim, og hun bliver samtidig gode venner med Dana.
Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

10/11 “1.11 Looking Back” Bette hyrer en tiltrækkende kvinde, Candace, til at hjælpe med galleriets næste projekt. Imens forbereder Tina, Dana, Alice og Shane en tur til Palm Springs. Og da Tina fornemmer at Jenny føler sig ensom, inviterer hun hende med til Palm Springs. Undervejs fortæller de hver især om “deres første kærlighed”. Tina afslører at hun mødte Bette, den eneste kvinde hun nogensinde har været sammen med, til ferniseringen af en Catherine Opie-udstilling. Bette derimod føler sig nu og her tiltrukket af Candace, og der er gengældt….
Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

17/11 “1.12 Locked Up” Demonstranter har omringet galleriet, og sammen med vennerne forsøger Bette at beskytte de forskellige udstillingsgenstande der skal fragtes ind i galleriet. Det udvikler sig til et godt gammeldags optøjer, og politiet anholder kvinderne. Bette og Candace havner i den sammen fængselscelle, og det bliver lidt af en prøvelse for Bette, idet hun i forvejen har svært ved at modstå Candace. Marina indrømmer at hun ikke savner Francesca, og imens overvejer Tim og Jenny en skilsmisse. Jenny kæmper fortsat med at finde ud af sin seksualitet.
Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

24/11 “1.13 Limb From Limb”
Bette falder endelig for fristelsen; Candace. Situationen bliver imidlertid endnu mere ubehagelig for Bette, da Tina overtaler Candace til at træde til i et bestemt projekt. Senere, da Tina ser Bette sammen med Candace, går det op for hende hvad der er i gære. Jenny er på en date med Gene, da hun bliver konfronteret med Robin og Marina. Da hun kommer hjem sammen med Gene er Robin der nemlig, og Marina har lagt en besked på telefonsvareren. Hendes komplekse liv bliver for meget for Tim, der vil skilles. Dana derimod mister en ven, men bliver forlovet.
Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

4 Replies to “L Word – Afsnit information”

  1. Hej
    Skriver I om de nye afsnit her?
    Jeg er lige ved at død, men er ikke så god til alt det engelske , så skriv noget på dansk please.
    KH.
    HH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.