Ingen Dolly kø idag

– Tinghallen oplyser:

‘Flere aviser har skrevet at der starter billetsalg til en Dolly Parton koncert d. 26/11. Dette er desværre ikke korrekt.’

Random

Update 29.11: Gaffa oplyser:

Billetsalget til koncerten med Dolly Parton 15. juni i Viborg sættes i gang mandag 3. december klokken 10:00 via Billetnet, Tinghallens billetsalg og Kulturcenter Limfjords billetsalg.

10 Replies to “Ingen Dolly kø idag”

  1. Og man konstaterer med bekymring, at der så ikke oplyses andet, end at pressens info ikke er korrekt. Bemeldte B. Holm, der har affattet beskeden, er i øvrigt en diagnostisk strigle, men ikke mine ord igen: Tinghallen er et sted af få ord – men dementere, det kan de!

  2. De har ikke dementeret det, så det betyder vel, at hun kommer. Men hvor hun skal sove i sit ilttelt henne er en anden sag – i 2005 nægtede Dionne Warwick pure at bo på byens trestjernede hotel (ja, det med alle OL-1996-håmbolspigernes håndaftryk i cement ved indgangen, inkl. holdleder Else Holme Bertelsens, hvilket de stadig markedsfører sig på), indtil Dionne opdagede, at vi ikke havde andre. Men jeg regner nu med, at Dolly skal bo i min kælder. Hun var så nærværende over for mig i Horsens.

  3. Der er edderkopper i den kælder, så jeg må hellere snuppe hende med hjem.
    Måske vil hun være med til at spille Settlers med os?

  4. Om jeg begriber at I vil kede Dolly med jeres kældre og voksen-spil. Hun skal naturligvis med mig hjem og drikke vin fra dunk og se gamle billeder.

  5. Dolly må slet ikke være i min kælder – hun får fantomsmerter i sine fjernede ribben ved en luftfugtighed på over 75. Vi afventer arrangørernes næste trang til kommunikation og fokuserer i stedet på julefrokostsaisonen. Men hvis nogen vil med i gade-kø, når udsalgstimen kommer, kan vi håbe, at det bliver fra Fona igen – de ligger nemlig i et lunt butikscenter.

  6. Jeg må desværre skuffe jer… Men da jeg, som bekendende labkanin, stadigvæk er i sørge efter den pludselige dø af Dolly the sheep den 14 februar 2003 har Dolly P. sagt ja til at sove hjemme hos mig…
    Håber bare at hun kan klare badeværelses voyeuredderkop Eduard, som til lejligheden blev udstyrret med en lille østtysk spionagekamera…

  7. Også mig: Hvad er 200 kr.’s forskel? Og hvis hun eksploderer, kan de første rækker måske nå at samle et lille stykke Dolly op.

  8. Jamen er det ikke billigst på ståpladserne? Hr. og Fru Løvpostej betaler jo gerne store penge for at sidde på deres røve og være kedelige under hele koncerten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.