Hvem har lukket dem ud?

– byen har i dag vrimlet med små ældre damer i pels – er der noget jeg ikke ved om den 21.februar? – De bevæger sig i ryk som små forskræmte og forvirrede mus og gør almindelig fremfærd umulig.

Note til selv: På min rollator skal der være plads til en kasse øl…

RandomNB. – Netto på Skt. Knuds Torv har udsolgt af Tonic!

Note: den eneste butik som ikke var stoppet med små pelsdamer var gadgets.dk !

5 Replies to “Hvem har lukket dem ud?”

  1. Det har jeg ;-). Gudskelov for de grå mus der kommer ud med rollatoren – de har da i det mindste en aktiv dagligdag og forhåbentlig et meningsfuldt liv.

  2. Jamen, du har fuldstændig ret! – bare de ikke kommer i vejen for mig, når jeg lige har 20 minutter mellem to sportsbegivenheder – det er jo trods alt OL-tider…

  3. Og i Storcenter Nord fik jeg allerede i dag guldmedaljen i pensionister-slalom. Okay, der har også kun været mig, som under 70 årige, der kunne deltage…
    Men jeg tror dog stædigvæk, at det, hvad du har set, er en subpopulation af de nordvestjyske pels-pingviner, som er kendt for at være lidt forvirret og derfor dukke op i Østjylland i uge 8. Århus er en kendt rastplads for denne meget specielle danske pingvinart. De raster fortrinsvis omkring Store Torv, Bruuns Galeri og Raadhus Kaffeen, når de kommer tilbage fra deres juleindkøb i Süder Lügum. De sidste videnskabelige undersøgelser viser, at de går videre efter en uge og plejer at dukke op i de nordvestjyske egne omkring påske. Forskere tror derfor, at påskefesten vil få en meget støre betydning end jul i Nordvestjylland i løbet af de næste årtier.
    PS.: Diverse ornitologiske foreninger (vist også LOF)henviser til, at de forvildte pelspingviner tenderer til fedme og må derfor ikke fødres eller fedes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.