Hvad skal den lille pige hedde….

Her er så min nye hund, som jeg (desværre) ikke kan hente før den 25/8.

MEN, hvad skal den lille prinsesse hedde???? Hun er en rigtig lille kælepot og lader ikke til at vide at der er rottweiler i hende :-).

Er der nogen forslag fra folket????

(I)déforlagt Den Falske Havenisse

11 Replies to “Hvad skal den lille pige hedde….”

  1. En kælepot….. Hmmmm, jeg tænker Potsy / Potsie… Husk at hundenavne fungerer bedst med to stavelser… Bedste navneafprøvning er at sige navnet både hårdt (til opdragelse og lettere disciplinering i det daglige), kalde lokkende og ikke mindst almindeligt (til daglig kommunikation med det lille kræ).
    Hilsner fra en, der af skade har lært…. Kaldte schæfterhunden for Attilla – og fortrød hurtigt. En hurtig beslutning om at omdøbe før skaden var alt for stor gjorde livet lettere for os alle.
    Held og lykke!

  2. Når moderen er en blanding af Amerikansk Bulldog og Bullmastiff og faderen er Rottweiler, så kan man vel antage, at den bliver ret stor!
    Hvad med Betty?
    det er også godt at råbe:
    Bettyyyyyyyyyy!!!

  3. Hey
    Har selv lige fået endejlig hundehvalp 8 RottWeiler) Huner bare dejlig, hun hedder Bonnie så hvorfor ikke Bonnie. 🙂

  4. Til en rottweiler så synes jeg Shanta… skal snart selv have en men ved ikke hva den skal hedde men jeg synes shanta er sødt.

  5. Hun skal da helt klart havde det sødt men udsøgt navn f. eks. zilla eller Kastella..
    det lyder da også godt når man skal kalde:
    Ziiiiiiaaa eller Kasteeeeeeelaaa

  6. hej med dig det er en meget sød lille hund du har jeg synes at du skulle kalde den for Mathilde, men det er ikke bare fordi jeg synes det er et sødt navn nej det er fordi jeg selv har haft en hund med det navn hun var en særling og meget sød, hun var schäfer, men det vidste hun vidst ikke selv, hun blev 13 år og døde i maj så, jeg synes at din hund skulle opkaldes efter hende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.