Halve vinde er så skønne..

I mangel af clavicula-føljeton kan jeg berige Røvkassens læsere med en dejlig historie:

Eks-økonomaen mødte lørdag en gammel ven, som hun ikke havde set i tre år. Lad os kalde hende Signe. Signe hilste hjerteligt på eks-økonomaen og spurgte undrende, hvor eks-økonomaens barn mon befandt sig.  Eks-økonomaen så forbavset på Signe og spurgte, om hun mon mente eks-økonomaens højgravide søster?

Næh – Signe havde jo for halvandet år siden hørt fra pålidelig (?) kilde, at eks-økonomaen var højgravid. Vor barnløse eks-økonoma glæder sig naturligvis over familieforøgelsen, men ængstes over at barnet endnu ikke er skrevet op til institutionsplads.

Dorte k – alle rygter skyldes stadig fedme grundet fraktur-baseret stillesidden

6 Replies to “Halve vinde er så skønne..”

  1. spooky, extreme fødseling – den næste jomfru-fødsel-evolutionstrin…
    Måske ved nogen fra den feng-shui område hvor barnet kunne befinde sig og hvordan man kunne gøre det synligt… man kunne bruge peberpulver…

  2. For nogle uger siden skulle jeg til samtale på Jobcenter Skanderborg. De ringede så til mig dagen før og sagde: “Du behøver jo ikke komme, når du er på barsel” – jeg protesterede fnisende. Til mødet viste det sig så, at der på mit cpr-nummer figurerede to børn og en barsel. Det er jo altid rart at få et par stille usynlige unger. Måske faderen er den samme, som i eks-økonomaens tilfælde. Man skulle da tro det. Jeg har selv mistanke til Sorte Slyngel…den usynlige skiderik!

  3. Barnet er sidst set i “Børn, Projekter og Kreativit”
    Med kraftig retning mod “Anseelse, Omdømme og Berømmelse” !!!!
    Skulle hilse og sige at barnet tog sha´en, derfor var det så hurtig væk!
    Men alt er godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.