Hade-kendte kan give uventede glæder

Dette skulle egentlig have været et surt opstød over kendte mennesker, jeg irritereres over. Jeg ville have uddelt hug og slag til folk som Diana Benneweis, Paris Hilton og Puk Elgård, da sidstnævntes nye, hæslige apostelprogram med frelst og irriterende tv-læge henledte min opmærksomhed på en test: Hvor gammel kan du blive.

Efter at have afsluttet testen druknede min galde i glæde over at kunne se frem til blive 92,5 år gammel. Min glæde forstærkedes kun af, at jeg ikke løj i testen. Dog måtte jeg svare, at jeg er skilt/separeret og bor alene, da jeg ikke er enke eller gift. Det trak til gengæld 3 år fra min forventede levealder. Og spørgsmålet om min IQ rummede kun to svarmuligheder: Over eller under gennemsnit. Da jeg er ædru, svarede jeg naturligvis ‘over’. Det gav sgu 2,5 år. Til gengæld kostede det 1 år, at jeg ikke ønsker at få børn.

Dorte k – der straks måtte drikke et glas vin og ryge en cigaret for at fejre min nyvundne alderdom. I værste fald kan det da maksimalt koste en måneds tid. Testen kan findes på www.dr.dk. Den er så skæg, at jeg overvejer at forfatte en klumme derom.

8 Replies to “Hade-kendte kan give uventede glæder”

 1. Jeg kan ikke finde testen…
  Men jeg har nu heller ikke nogle planer om at dø til hverken tidspunkt…

 2. Interessant!
  I forløbet med at tage denne test har jeg fundet ud af følgende:
  1: Kæresten og jeg bliver nogle gamle møgkællinger. Vi kunne evt. overveje at oprette et olle-kolle til den tid. Måske IsLis kan stille kolonihaven til rådighed? Så tager vi telt med!
  2: Kæresten er blevet forfremmet til ægtefælle i denne test, da jeg hverken er gået fra hende eller har slået hende ihjel.
  Er iøvrigt vildt imponeret over Dorte Ks fremtidsudsigter. Overvejer at begynde at ryge og drikke mere alkohol for at se om det hjælper på mine tal!

 3. Jeg runder de 90. Men konen bliver 102,5 år!!! Så jeg vil gerne vide på forhånd om nogen af jer andre har tænkt jer at holde jer i live så længe. Bare så jeg ved om hun har noget godt at rende efter til den tid 😀 Så har hun jo pludselig 12 år til at give den gas i!!!!

 4. tak Sfinksen… måske kunne du arve IsLisssss kolonihave, nu hvor hun dø så tidligt…
  og hvis jeg nu forkæler forældrene lidt mere og snart vinde en kæreste i lørdagslotto så bliver jeg sgu noget med 104 år og hvis jeg bare dyrker lidt mere sport så dør jeg aldrig, så jeg skal nok besøge jer gamle møgkællinger i jeres telt 😉
  vi kunne overvejer at spille “memory” 😉

 5. Utrolig så gammel man bliver, bare fordi man spiller lidt skak. Jeg bliver 103, og til den tid har jeg nok ingen at spille skak med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.