GB Quiz S0502 – Resultat

Hele 9 hold havde fundet frem til Skolegade. Gennemsnitsalderen er lige pludseligt steget voldsomt, efter at nogle hold har valgt at toppe med familie, kollegaer og drukkammerater fra psyk!

Røvkassen bruger ikke slige tricks, og udstyret med både kviislakriids og radikale valg-bonbonner, så vi satsede sikkert og knyttede bånd med ungdommen! – således stillede vi op i en nyfunden 4-4 i form af:
Røvkassen: Joan, AM_Messi_Hænder, Den Lille Tysker og Random
Solo og Klitten Fusionerer: AMW, Helle_Perleplade, Kathrine, Julie B.

Aftenens tena: USA – (hvorfor vi straks måtte nedskrive: 22.11 12.31 1963)

Aftenens opløftende resultat:
09. WTF: 3+7+4 = 14
08. Nu med Smølfehjerne: 5+6+5½ = 16½ (holdet der hele tiden skifter navn – i sidste runde hed de Kviismeister er bare Najs)
07. Miss Pretzel: 3½+7½+8 = 19
06. Solo og Klitten Fusionerer: 4+9½+7 = 20½
05. Helle for Helle: 6+7½+8 = 21½
04. Venter på Far – Nu med udgang fra Psyk: 5½+10½+7= 23 (savnede I Far?)

03. Røvkassen: 8+10+7= 25
02. Frk Hoomriis (blablabla): 9+8+9= 26
01. EjnerX: 6+13½+7 = 26½

Kviismoster havde sammensat en særdeles svær kviis, og der blev svedt i specielt første runde: Røvkassen glædede sig (hele aftenen) over at Joan åbenbart er suveræn Anders And nørd og kan numrene på Bjørnebanden! og Hope Solo billedet faldt tørt hos Solo og Klitten Musikspørgsmålet vakte minder: I en tidligere kviisrunde, formastede Den Lille Tysker sig til at slette svaret Eva Cassidy, og mistede retten til skumbananer i et helt år – men i dag var der ingen slinger i valsen.
I anden runde kæmpede vi igen med de 7 dødssynder (så læs da jeres røvkasse!) og hvem kan måske stave til Häagen-Dazs ? (som i følge Den Lille Tysker er på bud i Kvickly i denne uge!) – SoloKlitten fik selvfølgelig fuld pot på karakternavne i The Fresh Prince of Bel-Air.
3.runde blev meget spændende: Røvkassen kampsvedte for at klemme My Name Is Earl frem, men nåede det ikke og således var vi 1½ point fra sejren – men en lille kugle er i hus! – skål!

Aftenens musik: 1. Eva Cassidy. 2. Fleetwood Mac 3. Nirvana

Og samlet – så vandt vi 🙂 – tak for godt samarbejde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.