En gang dyrkede jeg hamp

Jeg vidste ikke bedre… 

– og jeg har da også en særdeles slidt udgave af “Hampedyrkernes Håndbog” – jeg røg ikke selv (men skal hilse fra min sambo, at sige, at det ikke var stærke sager…) – men jeg syntes selve dyrkningen var interessant og jeg nød at gå at nippe topskud.

– men det blev der sat en brat stopper for, da jeg en dag kom hjem og katten havde spist mine sinsemilla – skide skæv var han…

Random

8 Replies to “En gang dyrkede jeg hamp”

 1. halløjsa :grin …
  kanon fed og sjov side du har fået lavet her… tænkte på om du ved hvor man kan få fat i nogle hampfrø…
  hilsen m

 2. 1. Man køber en pose fuglefrø – husk at checke indholdsfortegnelsen
  2. Man finder en landmand som opdrætter agerhøns – de elsker nemlig hamp-planter

 3. Der er altså noget særligt med hunkønnet – I knew it 🙂
  Ved denne lejlighed vil jeg gerne anbefale filmen “Saving Grace”, fordi den ikke kun viser en vejledning hvordan man dyrker hamp men den indeholder også en af de sjoveste scener jeg har set…
  To ældre “shopgirls” efter indtagelsen af hamp-te…

 4. Så svært er det altså ikke, som der står så får du gode frø fra frøbanken, og de sender 12 frø i hver pakke, men du betaler kun for de 10.
  Og første gang man køber får du 12 frø gratis som velkomst tilbud, og vil du være sikker på ordenteligt udbytte så køb skunk frø, som ikke har noget med pot at gøre som der står her på siden, det er forædlet Hamp som er klonet igennem mange år for at få en høj thc procent, det ville være det samme som at samligne en øl med god vodka. Det sværeste er nok lyset hvis det skal dyrkes inden døre, nogle skriver at lystofsrør til akvarier kan bruges, men der er ikke lavet akvarie rør til land planter, der er lavet nogle stykker jeg har afprøvet med godt held.
  Gro-lux eller Gro-lux wide spektrum, Jeg brugte 3 forskellige rør, Gro-lux + phillips aquarelle på 10.000 kelvin og phillips aquasky på 6400 kelvin som er det bedste til vækst, når de skal blomstre skal der bruges såkaldte damp lamper, som desværre er pisse dyre i indkøb og strøm, og kan ikke bare sluttes til lysnettet. L.G

 5. Der er tilsyneladende ikke særlig mange af jer der har særlig meget forstand på hampdyrkning.
  1. Hampfrø der bruges til fodder er cannabis type 3, som bliver brugt til taver, og den indeholder et ubetydeligt indhold af thc. og det vil derfor være idioti at dyrke disse frø.
  Man skal have hamp frø af Type 1, som kan indeholde mellem ca. 1% – 20%
  2. Både han-planten og hun-planten kan være yderst potent. han plantens blomsterstande kan være kan indeholde mere thc end dele af hunplanten.
  Det er også meget vigtigt at nødderne(frøene) kommer fra en god sort, da det hovedsageligt er frøets kvalitet og ikke dyrkningen der har størst indflydelse på plantens potens(indhold af thc).
  Mit kendskab kommer fra Hamdyrkerens håndbog som er baseret på forskning og iagttagelser fra hampdyrkere.

 6. Hej – synes da lige jeg vil bidrage med en kommentar. Når vi i Danmark siger “skunk” mener vi marijuana (pot) som er dyrket indendørs og er stærkt. Det er faktisk lidt forkert forstået, da “Skunk” simpelthen er en strain – altså en sort. På samme måde findes f.eks. en strain som hedder White Widow – mange kender denne potente frøken. Min favorit strain hedder “Jack Herer” – det er ikke skunk, men en anden forædlet marijuana strain som også skal dyrkes indendørs for at komme med et ordentligt udbytte – men den er altså meget bedre end “Skunk”.
  Sørg for at købe SUPER frø – det er her at mange fejler, når de vælger at bruge et halvt år på at dyrke tavehamp eller pot fra frø fundet i en joint osv. – få fat i nogle ordentlige frø og behandl planterne ordentligt, så skal du nok få noget marijuana som langt overgår alt hvad du nogensinde har købt. Sativa til en “op”skævert og Indica til at synke dybt i sofaen. Det er ulovligt at dyrke marijuana i DK og jeg kan derfor slet ikke anbefale at dyrke den prægtige plante – og hvis du gør det alligevel, så dyrk da bare et par planter ad gangen, så det er tydeligt at det er en hobby og ingen forretning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.