Dinnerdays 2021

… nu som Takeaway

DinnerDays er en landsdækkende restaurantfestival. Her kan gæster spise tre retter fra 210 kr. (+ gebyr) på en lang række spisesteder fordelt over hele landet.  DinnerDays afholdes to gange årligt – uge 7 og uge 42.  I uge 7 ændrer vi konceptet grundet nedlukningen af restauranterne. Det betyder, at det vil være muligt at ”spise ude hjemme” med DinnerDays Takeaway.

Jeg havde jo helt glemt årets tre retter fra 210 kr. (+ gebyr), som foregår fra den 12. til 21. feb 2021. Menuerne bestilles her og skal afhentes (se hvor under hver restaurant) …

De syv medvirkende og deres menuer:
ATRIUM – Hotel Royal: Citrus rimmet lyssej // Coq au vin // Pannacotta
Smag & Slægt Aarhus: Cremet fransk fiskesuppe // Helstegt oksemørbrad // Tiramisu
Spiselauget: Gravad oksefilet // Ribeye m. Pommes Anna // Æbletrifli m. hvid chokolade
Restaurant Skovmøllen: Friskfanget Vesterhavsfisk // Oksetyksteg-ragout // Hasselnøddekage
Restaurant Pondus: Laks m. friskost // Økogris m. selleri // Æble, crumble og chokolade
NO16 by Happy Event: Laksetatar, fennikel & kartoffel // Okse m. rødvinssauce // Chokoladekage med timian
DiningSix catering Aarhus: Cremet jordskokkesuppe // Helstegt okseroast // Mørk chokoladekage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.