Den lille sorte

I december 2003 fik jeg et panikanfald, fordi jeg ikke kunne finde den: min kalender! – der gik flere dage, hvor den blev eftersøgt hist og her og hisset – fandt den til sidst – på et sort skab – har siden da udstyret ‘den lille sorte’ med lidt sølvlamé tape, så den forhåbentlig aldrig går tabt igen…

Sidder jo hver morgen og ajourfører min aftaler – med blå, sort og rød pen, og overfører så dagens opgaver til ‘lommebloggen’, som så bliver vippet af i løbet af dagen og om aftenen checket af med ‘den lille sorte’ – nej, nej – jeg er bestemt ikke anal… (havde egentlig også en grøn pen – men de løber så hurtigt tør for farve????)

Hvilket minder mig om:

– aftenens hemmelige møde foregik i SLM Århus (også kendt som Mens Club), hvor Røvkassebestyrerinden og undertegnede ganske extraordinært, var blevet inviteret indenfor i de hellige, dresskode-belagte herrer-haller (og det gælder ikke at Kratkussen og kæreste har været der – de var på arbejde!)

Og det var jo fornøjeligt – OG JO! – vi var i dark-room! – og jo, de har flyttet baren! – Dorte var dog lidt utilfreds, da hun valgte toilettet uden lås – og så sad hun bare der og ventede….

Men for lige at bringe os tilbage til ‘den lille sorte’ – så havde jeg noteret aftenens aftale med rødt: Menses Club – høhø!

Random – tak fordi vi måtte besøge jer!

2 Replies to “Den lille sorte”

  1. Jeg er heldigvis ikke spor misundelig. Bryder mig alligevel ikke om den slags skumle beværtninger:-(

  2. Undskyld min uvidenhed, men hva faen er BDSM? Barske Dorte Spiser Muslinger? Bare Damer Smiler Mildt? Bønder Drikker Satme Meget? Bare Darkrooomet Snart Mørkelægges?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.