Sappho lukningstruet! – kvinderne smides på gaden..!

Så er den sgu’ gal igen – Århus kommune skal spare og hvem skal det så gå ud over?

Sappho er endnu en gang blevet trukket op af sparehatten. I de 14 år vi har holdt til nede i Mejlgade nr. 71, har vi snart brugt mere tid på at forhandle med forvaltningen end gøre det vi er bedst til – nemlig at skabe et rum til os og vores brugere…

Så megen tid vi har spildt på at holde møder og skrive indsigelser – Vi har lavet statusrapporter, åremålsaftaler – som ikke er der papir værd de er skrevet på – og virksomhedsplaner er blevet udarbejdet – tid og energi vi kunne have brugt på aktiviteter og ture til travbanen – ja, man bliver sgu’da lidt harm og ganske pigesur…

Århus kommune har i foråret 2005 vedtaget en storslagen Fritids- og idrætspolitik [pdf], med missioner og værdier, visioner, hovedmålsætninger og indsatsområder.

Altså, jeg har lært i skolen, at hvis man vedtager noget, så skal man også afsætte midler og ressourcer.

Med det nævnte sparekatalog, fjerner man grundlaget for hele fritids og idrætspolitikken og det kan vel ikke betegnes som andet end uvederhæftigt og uansvarligt.

Århus Kommunes sparekatalog er i høring indtil 01.juli, så I har lige et par dage til at forfatte en indigneret protest.

Prioriteringsforslagene fra Kultur og Borgerservice
oversigt pdf
katalog pdf


Random

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.