Bajer, bold og bare ben

pinsestævne

EADW – Hvorfor skal andre lægge deres arrangementer i Pinsen – den er altså vores – det er bare SÅ urimeligt, at der både er Royalt bryllup, 2018 FA Cup Finale og Galop Derby, når vi nu skal lufte bajer, bold og bare ben på de grønne græsarealer ved Vejlby/Risskov Hallerne – der er sågar sponsoreret tisseaggregater i år til når vi skal i buskene.

Samtidig med at de første hold smider overtrækstrøjerne og knapper den første øl op, blænder både DR1 og  TV2 op for årets bryllup mellem Harry og Megan aka nr 06 i arvefølgen til tronen og Rachel Zane fra Suits. Tør du bevæge dig udenfor Ringgaden, er der Pop Up Galleri ’18 ved Ry. Måske kan man lige nå at fange FA Cup Finalen kl. 18.15 på en pub.

Søndag går det løs med finalestævnet og samtidig er der Jydsk Galop Derby med hele 9 løb, hattekonkurrence og Derby-buffet. Derbyet er løb nr 08 (kl.15.33) hvor Mme Fernande aka fru Sallings hest King David er favorit (hvor mange heste har hun efterhånden i stald hos Marc Stott?) – Baneprogram

VM i ishockey slutter med finalen kl.20.15. Og så er der jo også lige en (lukket) fest søndag på Fatter E. hvor bandet (de må være oldgamle) Ernas Allstars spiller op til bal.

Mandag er der noget løb med en mand som fylder halvtreds …

😀⚽🏳️‍🌈🎶🍻🌞🏆 // @fodboldi // fodboldipinsen.dk //

Note: Husk også Matador maraton på DR K

Note: Opera i Skanseparken er først lørdag den 16. juni 2018 kl. 15.00 – ca. 17.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.