En klassiker i en hver madpakke: dåsemakrel med æg.
Og fordi det kan være vanskeligt at vælge, har vi her indkøbt et lille udvalg: fileter, små stykker og findelt makrel.
– og æg skal der til!
Det er altid en kamp at få dåserne ud af det røde plastik (pas på med kniven!) og hvad er nu hvad? Uha. nu bliver det svært…
– og hvad så nu?
Røvkassens kursusrække Makrel 1.01 vil i det kommende forår løbe over 3 mandage fra 18 – 20. Vi gennemgår ingredienserne og værktøjet. Vi snakker målsætning og lærer at montere. Ved kursets afslutning vil du have lært at lave en makrelmad. Der udleveres kursusbevis.
NB. Kursusdeltagelse forudsætter, at du deltog i ægkogning 1.01 sidste efterår.
Jeg er mest til dem, der er blevet tilovers fra den kolde krigs lager af feltrationer. De har intet navn men smager prima af fisk med et strejf af frisat tungmetal- og så er de gratis.