Simsalabims

Har lige spillet Sims 2 i 12 timer. Prøvede for første gang at spille karrieresporet – det er nu ikke nær så interessant som at spille for luv’ & lust – var nødt til at bygge til huset, fordi konen blev ved med at insistere på at købe dyre lænestole og sofaer.

I øvrigt savner jeg muligheden for at have dyr – det bliver aldrig et rigtigt lesbisk kollektiv uden mindst en kat…

Random

3 Replies to “Simsalabims”

  1. jeg har lige haft besøg af min simsomane datter i weekenden og hun medbragte den seneste ekspansion… musikken til 2’eren er en klar forbedring (når man nu skal sidde og lytte til den i halve døgn) og så sneg jeg mig til at kigge lidt på den selv: nu kan man køre i egen bil..!

  2. naaarj… det er da ligemeget… med dyr altså.. Du kan bare nægte din Simmer at gå på toilettet! Så pisser de på gulvet… præcis som at have dyr!!!!!! 🙂

  3. Vita: der er meget mere subtile metoder til at få sine Simmere til at lide (hvis man er til det) – min favorit er at fjerne stigen til poolen mens de er i den…!
    ‘Det lukkede rum’ – hvor man fanger folk ved at fjerne dørene, medfører ganske rigtigt at de tisser på gulvet og til sidst dør af mangler – men det er en langsommelig proces…
    Og så tisser mine dyr altså ikke på gulvet! – med mindre de er meget fornærmede over kattebakkens tilstand… og så kan jeg også bare lære det!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.