Dit og dat

Outgames som afholdes i Montreal 26 Juli til 5 august, afslører i dag, at bl.a. kd lang og Cirque du Soleil skal optræde til åbningen.

Og så er det ganske rigtigt den Dominicanske chic punk supermodel Omahyra som spiller Arclight i X-Men 3.

Hvilket minder mig om, at Mariah Carey har skrevet kontrakt med firmaet Gillette, og derefter har hun forsikret sine ben for 1 billion dollars – det tyder da ikke på særlig stor tillid til deres barbergrej!

Og tilbage til studiet…

Quiz no. 9

– i aften kl. 20.30

Den tyske model Nadja Auermann har iøvrigt verdens længste ben:

Målt med mellemrum til

44 inches = 1.1176 meters (i 1999) [facts]
3 feet 8.8 inches = 1.13792 meters [records]
45 inches = 1.14300 meters [wikipedia]

Et snit på så'n cirka 1,133 meter – det er da lidt af et langt orangaderør. Det må være sin sag at få dem barberet…

Random

Batwoman returns…

as a lesbian:

Batwoman's new look has been designed by artist Alex Ross

Comic book heroine Batwoman is to make a comeback as a “lipstick lesbian” who moonlights as a crime fighter, a DC Comics spokesman has confirmed.

BBC har hele historien…

Random

Update 04.juni: Så fik Politiken også historien

Loving Annabelle

One teacher, one student, one secret…

Tagline: The controversial story of a highly accomplished Catholic school teacher, who falls in love with her student, Annabelle.

Se klips på weloveannabelle samt youtube

Filmen er instrueret af Katherine Brooks

Random – det er vist en til DVD-hylden!

Aaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

– det lettede….

gintonic

Random – et dejligt bryllup var det også! – og tak for alt hjælp i løbet af hele dagen! dejligt arrangement, super mad, dejligt at se gamle venner igen – dog forstod jeg ikke festsangen: ‘Jeg vil elske dig så længe jeg har lever’ (?)

Random

Dag 18.

– uden en Gin og Tonic….

Har spist 12 grand cru mini flødeboller fra Summerbird Chocolaterie – jeg som ellers ALDRIG rør chokolade! jeg er ved at degenerere, snart taler jeg vel i vildelse…

Random

Everybirdy does it…

Først tyske pingviner – nu hollandske storke:

A gay and a lesbian stork couple were given an egg each at the Dutch zoo in Overloon, and despite fears that they may not pay them any attention, both hatched successfully.

via pinknews.co.uk

Random

Quiz no. 08a

Grrrrrrrr… endnu en ærefuld 3.plads

Aftenens tema: Fejl og Mangler

Score: 8 + 5 + 4 = 17 point – Kip fik 19½ og EjnerX 22½ – så vi er stadig et stykke fra, trods indkaldelse af testosteron matematiske færdigheder…

Aftenens stavefejl: Det skæve får i Pisa

Aftenens redning: det lød som Lecia – men det var Sanne Gottlieb med "Tog jeg fejl"

Aftenens Aha-oplevelse: Murstenene til ARoS er leveret af Randers Tegl – skal man virkelig vide det???

Aftenens note: Når I stiller Matador-spørgsmål må de gerne være MEGET sværere – ALLE ved jo, at Hans Christian Varnæs havde en affære med Ulla Jacobsen (spillet af Karen-Lise Mynster)

Næste Quiz: onsdag den 31.maj kl.20.30

L 151

Folketinget vedtog ved dagens 2. behandling af lovforslag nr. L 151 (med 53 stemmer mod 52) at fjerne forbuddet (fra 1997) mod behandling af lesbiske med kunstig befrugtning. Så venter vi bare på den endelige vedtagelse ved 3. behandlingen!

Læs mere her.

Random – [via]

Krølle:

På grund af forventninger om indlevering af ændringsforslag til revision af lov om kunstig befrugtning, udsættes 3. behandlingen til på fredag. Der forventes afgivet tillægsbetænkning på onsdag (den 31. maj), oplyser Sundhedsudvalgets sekretariat. [lbl.dk]

hmhmhmhm…..

Krølle 2:

02. jun. 2006 09.32: Lesbiske og enlige får ret til lægehjælp til kunstig befrugtning. Et flertal i Folketinget fastholdt i dag beslutningen fra sidste uge. læs mere her

Cyklende kvinder tænker…

– på andet end trafik…

To ud af tre cyklistuheld blandt unge i Århus rammer kvinder.
De fleste dræbte cyklister dør af hovedskader.
Cykelhjelmen nedsætter risikoen for hovedskader med ca. 60 pct.

Århus Kommune har derfor indledt en trafikkampagne.

Trafiksikkerhed har altid ligget Røvkassen meget på sinde, da der blandt Erna's Stampublikum (ESP) gennem årene har været flere grimme uheld. Man kan så nemt blive involveret i en biljagt eller få indkøbsposen i klemme i forhjulet, for ikke at nævne krydsende togskinner eller kantsten. At man på udvalgte strækninger (bl.a. Mejlgade, hvor vi holder til) må køre imod ensretningen, gør ligeledes rejsen farefuld…

Så få nu den cykelhjelm på! – Vi har altid voks på caféen, så frisuren kan vi altid redde…

Random

Quiz no. 08

– det er i aften kl. 20.30

Skal i den forbindelse melde min ankomst – Dorte kan desværre ikke møde op, da hun har travlt med at skrive ansøgning til jobbet som Festugebestyrer, efter at Martin har valgt at gå… (søges: festugechef med tyngde)

Random

Luksus!

Emla-maleren har bragt mig en festivalstol med kopholder og indbygget køleboks i armlænet, så nu er jeg klar til Pinsestævnet. Hvis altså jeg når så langt: frygter for et akut udbrud af skørbug, hvis jeg ikke snart får mig en G/T!

Random

AAXWO 2006 afslutningsfesten den 4. juni

Der er nu sat et begrænset antal billetter til salg til dette brag af en fest. Dørene til Tubinehallen åbnes kl.22:00 med livebandet Ernas Allstars og DJ Green.

Så er du ikke deltager i dette års AAWXO stævne eller kender en som ikke er, kommer der her et tilbud efter først til mølle princippet.Prisen er 125,- kr og billetter bestilles på aaxwo(at)danishdlite.dk. Billetten skal afhentes og betales på Sappho fredag den 2. juni imellem kl.18 -23

Vi ses

AAXWO Gruppen