Une bonne bière du vendredi

Kronenbourg 1664 Blanc Hvedeøl 5% 0,5 l // 1664 Blanc est une bière blanche française fraîche et fruitée! ... – skønt at denne liflige øl er kommet på dåse. De blå flasker var en kende for små til denne forfriskende formiddagsøl … En indholdsrig weekend venter: Solheim Cup ⛳🏌️‍♀️(starter kl.09.10), VMD med SSC 🕺🕺, fredag den 13. og fuldmåne 🌕, Katteudstilling 🐈og Anne, Sanne og Lis 🎶 (med OILØ) i Friheden.

Godt og Blandet

vildmedord2015lgbtq_sportdagfattersloppemarkedrugby_VM2015

Weekendens voksen aktiviteter byder bl.a. på Vild med ORD – Århus Litteraturfestival 2015 på Dokk1, Danish D-Lite Sportsdag i DGI-Huset, Fatter’s Loppemarked @ Fatter Eskil og i sofaen er der VM i Rugby semifinaler. Man kan evt. slutte af med MTV EMAs søndag aften fra klokken 21.00

Sappho har selvfølgelig åbent fredag aften!

En af de der weekender

watch // IMDB

Røvkassens udsendte kommer vist til at tilbringe denne weekend i raskt trav hvis alt skal nås:

Fredag
19:00: DOC LOUNGE AARHUS presents: THE PUNK SINGER i Filmbyen // FB Event
19:00: Cafe Sappho åbner – Bordfodboldturnering // FB Event
20:00: Velgørenhedsbanko på GBar // FB Event
20:00: Freja Kirk @ Studenterhus Århus // FB Event
20:45: Landskamp Serbien – Danmark – Sappho viser kampen
21:00: Ane Brun på Voxhall

Lørdag
09:00: Midtvejsstævne indendørsfodbold starter i DGI-Huset // FB Event
10:00: Turen går mod Mariager // FB Event
12:00: Gandhi Awalk starter ved Røvhuset // FB Event
19:00: Cafe Sappho åbner
20.00: Midtvejsstævne Afslutningsfest på GBar

En af de weekender

Farvel med manér til Januar, du var en langstrakt kælling. Røvkassen anbefaler følgende weekend aktiviteter:

deterenafdeweekender_

Fredag den 31.januar starter kl.19.00 på Sappho. Derefter går turen ad Mejlgade mod GBar, hvor der er 5 kroners tilbud i 5 stive timer. Klokken 22.00 kan festen fortsætte på Fatter E., hvor Hit Me fylder gulvet med svedige partyhits.

Lørdag den 01.februar kan du bagstiv deltage i Danish D-Lites generalforsamling kl.17.00 på Sappho, som derefter åbner med terningspil på øl. Klokken 22.30 bevæger de overlevende sig ad Mejlgade mod Østbanetorvet, hvor SLM holder dansant (Underground Playrooms er dog kun åbent for mænd, der er medlemmer af SLM). Man kan også smutte på Fatter E. og høre Piste Off med bl.a Trille Palsgaard og Berit Fridahl (Absolute Girls)

Søndag den 02.februar kan man meget passende mæske sig i de særligt sunde retter som knytter sig til en rigtig Superbowl aften. TV3+ blænder op for NFL: Super Bowl XLVIII: Denver Broncos – Seattle Seahawks Kl. 22:00 til 04:30 (6t 30m) – kampen starter 00.30.

En indkommende sms-beskeds forstyrrende biplyd

Siddende stille og roligt denne søndag formiddag…                                (hvor jeg var vågnet tidligt – sikkert grundet manglende tømmermænd – og valgte at stå op for at hente rundstykker og Weekendavisen og få noget ud af dagen (hører jeg nogle råbe “gamle kælling”?))…… læsende i min avis om “Miseren i Congo”, “Skumgumminærvær”, “Hvad en næse fornemmer” og mange andre intellektuelle artikler, medens jeg funderede over hvor dejligt det var at vejret er noget møg, der i den grad lægger op til hjemlige sysler, så som tv-kigning og ikke mindst bagning, lød der pludselig et højlydt særdeles gennemtrængende bip fra mobilen…..En nisse ville lige forhøre sig om hvornår vi skulle mødes for at rydde op efter en særdeles fornøjelig J-Dag på Erna´s?….Det der fredag lød som en mageløs idé “vi låser bare af og tager det søndag” (sagt med en noget snøvlende stemme)…er nu blevet et meget forstyrrende element, der betyder jeg skal ud i regnvejr, kulde og blæst.                                                                                        Måske jeg kan nå at smække en bolledej sammen inden og få bagt mig ud af min lille søndagskrise?  

Mette_NMS – nu snart iført fleece og regntøj

Kvindefesten den 21. nov. 2008

I en kommentar i et tidligere indlæg, forefindes et udsagn om, at kvindefesten den 21. nov. på MF Broen er aflyst, pga. for lidt solgte billetter. For en god ordensskyld, vil jeg blot oplyse om, at det ikke er korrekt 🙂 Festen forløber som planlagt, og der er fortsat få billetter til salg. Jeg skal desuden oplyse om, at der er forfest på Zürich fra kl. 20.00. 🙂 Vel mødt – eller noget 🙂