9/11: One Day in America

9/11: One Day in America fortæller den detaljerede historie om 11. september, set gennem vidner, helte og overlevendes øjne. NatGeo dok lavet i samarbejde med 9/11 Memorial & Museum for at markere 20-årsdagen.

watch

01. First Response: Da et kapret fly rammer Nordtårnet, følger vi de første brandmænd på stedet og deres kapløb med tiden for at redde civile, der er fanget.

02. The South Tower: Vi følger de ekstraordinære historier om flugt fra Sydtårnet og ambulancefolkene på jorden, der tog sig af de mange svært skadede mennesker.

03. Collapse: En dag med terror og kamp for at overleve fortsætter, da Pentagon bliver ramt, Flight 93 bliver kapret, og Sydtårnet kollapser.

04. The Cloud: De overlevende bliver adskilt, når de er omsluttet af en giftig støvsky. Vi følger deres søgen efter at blive genforenet med deres kære.

05. I’m Coming Home For You, Brother: En gruppe brandmænd var inde i Nordtårnet, da det kollapsede, men overlevede mirakuløst. Det er et kapløb mod tiden at finde og redde dem.

06. It’s All Gone, Kid: I kølvandet på tårnenes kollaps tager to tidligere marinesoldater og en tidligere paramediciner til ground zero for at lede efter overlevende. Sammen finder de to havnepolitibetjente fanget 50 fod under murbrokkerne. Ved at sætte deres eget liv på spil og mod alle odds formår de frivillige at klare en af ​​dagens mest vovede og inspirerende redningshistorier.

IMDB // wiki // En ganske almindelig tirsdag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.